Какво предлагаме?

Услуги

„ВалМон“ е лицензирана преводаческа агенция, с фокус върху превода и легализацията на образователни, медицински, юридически, общински и бизнес документи от и на над 30 езика.

Получавате безплатна консултация от нашите експерти, за да разберете дали наистина ви е нужна легализация (поставяне на апостил) – наясно сме, че това отнема немалко пари и време. Ако тя ви е необходима, наш служител се заема със задачата, за вас остава да получите преведените и легализирани документи в уговорения срок. Ако не ви е нужна легализация (поставяне на апостил), то вероятно ви трябва само лицензиран превод. Задачи, с които се справяме бързо, професионално и с удоволствие. 

Извършваме и устни преводи – симултанен и консекутивен.

Прочетете повече за предлаганите от „ВалМон“ услуги – ще се убедите, че ние сме вашата преводаческа агенция. На линия сме за вашите въпроси и поръчки всеки ден от Понеделник до Петък от 9:30 до 17:00 часа.

Писмени преводи

Превеждаме документи от и на над 30 езика

Превеждаме документи от и на над 30 езика. Лицензираните преводачи в нашия екип са специализирани в различни области – осигуряваме ви експедитивен и качествен превод на всякакъв тип документи:

Pismeni prevodi
Ustni prevodi

Устни преводи

Какви устни преводи предлагаме

Устни преводи от и на руски, английски, италиански, френски, полски, гръцки език – предлага към момента нашият екип. Услугата е валидна само за Бургас.

Легализация на български документи

Преводи и легализация на български документи

Преводаческа агенция „ВалМон“ е специализирана в преводи и легализация на документи. Ние ще ви помогнем да се ориентирате имате ли нужда от легализация на документите .

Prevod i legalizacia
Zaverka chijdi docimenti

Заверка на чужди документи

Заверка на документи от чужди държави

Заверка на документи от чужди държави се извършва лично от преводача, който ги превежда. Той полага подписа си пред нотариус, като така гарантира истинността на превода.