Легализация на български документи

Преводаческа агенция „ВалМон“ е специализирана в преводи и легализация на документи

Гарантираме ви:

  • максимална ангажираност – ако документите не са с нужното за легализация оформление, ще ви кажем какво и как трябва да направите, за да ви спестим време и пари;
  • експедитивност – извършваме необходимата ви услуга възможно най-бързо, на изгодна цена.
Prevod i legalizacia

Какво е легализация и защо трябва да я направите

Легализирането на документ става като му се сложи апостил. Това е печат или стикер, който гарантира неговата достоверност пред властите на съответната страна.

Преди легализацията документите се превеждат от лицензиран преводач, при спазване на определени изисквания за оформление. В някои случаи е необходимо да се направи нотариално заверен препис на оригиналния документ.

Свържете се с нас за безплатна консултация. Ние ще ви помогнем да се ориентирате имате ли нужда от легализация на документите .

На ваше разположение сме всеки ден от Понеделник до Петък от 9:30 до 17:00 часа.

Как да подготвя документи за легализация

Прочетете по-подробни разяснения за подготовката на документи за легализация на сайта на Министерството на външните работи  или директно се възползвайте от безплатната консултация  с нашия екип.

Колко струва легализацията на документи

Цената зависи от вида на документа, който ще се легализира и от поръчката – бърза, бавна, експресна. Затова, моля, снимайте го и ни го изпратете или ни се обадете по телефона, за да ви даде необходимата информация.

Спестете си време, пари, висене по опашки, бюрократични и административни разправии. Фокусирайте се върху важното за вас, оставете превода и легализацията на необходимите ви документи на нас – агенция „ВалМон“.