За нас

Агенция за преводи и легализация „ВалМон"

Агенция за преводи и легализация „ВалМон“ е сравнително нова, но зад нея стои екип с  опит. Основната дейност на фирмата е съсредоточена върху превода и легализациите на документи.

Клиентите ни препоръчват спокойно и чистосърдечно, впечатлени не само от експедитивността и професионализма ни, но и от консултациите, които им помагат да се ориентират от каква услуга имат нужда. Понякога легализацията на документите ви е задължителна. В други случаи заверка е напълно достатъчна.

Работното ни време е всеки ден от Понеделник до Петък от 9:30 до 17:00 часа. Приемаме поръчки онлайн и консултацията с нашия екип е безплатна.

Знаем, че понякога необходимостта от превод и/или легализация на документ изниква внезапно, като пречка към осъществяване на важни за вас планове. Готови сме да се отзовем и да ви помогнем възможно най-бързо.

Управител

Петя Костова

Петя Костова е основател и управител на преводаческа агенция „ВалМон“. Владее отлично немски език. Професионалният ѝ опит включва организация и координиране на доставчици, подизпълнители и партньори, както и работа с много и различни клиенти.

Това ѝ е помогнало да развие умения, благодарение на които днес привлича и организира работата на отлични преводачи и успява да даде на клиентите точно каквото им е необходимо.

Преводачи

Нашият екип винаги е на разположение, за да предостави висококачествени преводачески услуги.

Агенция „ВалМон“ работи със заклети преводачи, специализирали в различни области – технически превод, общинска и юридическа документация, бизнес преводи, медицински документи. Те често опресняват езика в говоримата му среда, наясно са с новостите в превода и в областите, в които превеждат и предлагат преводи с отлично качество.

Благодарение на Петя Костова всеки получава задачи, в чието изпълнение е добър, а клиентите се радват на професионални преводи и легализация, доставени навреме.