Писмени преводи

Превеждаме документи от и на над 30 езика

Превеждаме документи от и на над 30 езика. Лицензираните преводачи в нашия екип са специализирани в различни области – осигуряваме ви експедитивен и качествен превод на всякакъв тип документи:

Pismeni prevodi

Лицензираните преводи се правят от лицензирани преводачи, и се печатат на фирмена бланка с подпис и печат. В някои случаи е достатъчно да имате лиценизиран превод на документи и легализация не е необходима.

Как да поръчате превод максимално бързо

За да не губите време, когато имате нужда от превод на документ:

  1. Снимайте го и ни го изпратете, като добавите информация от какъв на какъв език искате да го преведем и искате ли легализация.
  2. Ние ще прегледаме документа и ще ви кажем дали наистина има нужда от легализация и ако има, спазени ли са всички изисквания за оформлението му.
  3. Наш преводач изпълнява поръчката в предварително договорения срок. Ако документите нямат нужда от легализация (поставяне на апостил), ние ги сканираме и ви ги изпращаме.

Изпратете ни снимка на вашите документи за превод  и ще получите информация кога ще са готови в рамките на работния ден.

Разбира се, може да ни посетите и в офиса и да се консултирате на място с наш служител. Намираме се в центъра на Бургас , на удобно и комуникативно място.

Заповядайте, на ваше разположение сме седем дни в седмицата.

Езици, от и на които извършваме преводи

Каква е цената за превод на документи

Моля, обадете ни се или изпратете запитване (може и направо снимка на документа), за да ви върнем цена и срок за изпълнение на поръчката.

  • Превеждаме изключително разнообразни документи от всякакви сфери и това е нашият начин да ви дадем коректна цена.
  • Крайната сума се определя на стандартна преводаческа страница, която съдържа 1800 символа.

Научете повече за услугата „легализация на документи“, как трябва да бъдат оформени, кога не е необходима и как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас , ако имате въпроси или ни изпратете снимка на вашите документи за превод .